KAHVIKIISSELI

 

ohje vuoden 1957 Pellervo lehdestä.

"Kahvikiisseli sopii erikoisesti silloin valmistettavaksi, kun kahvia on jostain syystä päässy jäämään tähteeksi. Lämmitetty kahvihan ei ole enää erikoisen maukasta. Kahviin lisätään noin puolet kermamaitoa ja liemi maustetaan sokerilla ja vaniliinillä sekä hiukan suolalla. Suurustetaan perunajauholla. "

 

Ite laitoin vaniliavanukasta/kiisseliä​ alle ja kahvikiisselin päälle. Kahvikiisseli olisi saanut olla vähän paksumpaa, eli seuraavan kerran suurusta vähän enemmän =)

 

Hyvää oli, ennakkoluuloja mulla oli todella paljon, epäilin ihan loppumetreille saakkaa että miltä maistuu.... Mutta tosi hyvää, en tiedä auttoiko tuo vaniliakiisseli sitä =)
Käytin vain täysmaitoa, ei ollut kermaa nyt kotona. =)